ik voel me slecht
dat meen ik echt
er zitten allemaal mensen om me heen
maar toch voel ik me erg alleen
er staan tranen
tranen op springen
ik zou nu met muziek willen mee zingen
het gaat echt slecht
maar ik durf het niet te uiten
ik wil naar buiten !
-----------------------------------------------------------
Van binnen ben ik blij
ik uit het als of ik depressief ben
licht het aan mij ?!
nee naturlijk niet
ik snap niet dat je dat niet ziet !!
je ben niet depressief
het komt door je hartendief !