Mijn ogen regenen verdriet, wanneer
jouw lichaamsliefde in mijn armen dooft.
Wanneer dat lieve sterretje in jouw ogen,
belooft eeuwig van me te houden.
Maar zoals mij altijd is geleerd,
jouw beloften zijn als 'altijd' en 'nooit'.
Altijd schoon gelogen woorden,
nooit klonken ze verkeerd.
Daarom, mijn lief, geef ik je na;
Je hebt het tòch mooi geprobeerd.