Een mooie sterrenhemel in de nacht
Elke dag een nieuwe lach
Mijn gedachten zijn weer helder
Het denken gaat weer beter
Ik voel me als een vogel zo vrij
En als een kind zo blij
Want ik zie terug de mooie dingen van het leven
En ik wil ze graag allemaal beleven