Mijn emoties zijn moeilijk te verbergen, te uiten en te laten zien
Wat ooit rust en vrede betekende,
Toont zich nu als paniek, onrust en verwarring
Want een combinatie van gevoelens zorgt voor eenzaamheid
Eenzaam zijn en eenzaam gevoeld
Een eenzaam verlangen naar jou