Zwevend door een stroom van gedachten
verzonken in herinneringen nooit vergaan
Verwikkeld in de gevoelens die ze brachten
nooit twijfelend aan de echtheid van hun bestaan
Genietend van de momenten in je leven
van het voorbij gaande geluk
Het voelen van een glimlach die bleef kleven
en de zoete belofte van een kleurig bloemstuk
Ingedachten en in dromen
is de wereld slechts perfect
En in de dagen die nog komen
zie ik dromen graag tot leven gewekt