Acht
Slingerend door heuvelland is er een muur, kilometers lang
In Mexicaans regenwoud ligt een stad die tot aan de goden reikt
Op de Corcavado staat een beeld, al wakend over baai en zee
De Nabateeƫrs bouwden de stad van hun dromen, temidden van woestijn
De Eeuwige Stad kent de arena des keizers, toneel van glorie en spektakel
In Peru ligt een stad in nevel gehuld, vol van herinnering sprekend
De witte parel van het oosten, die schittert tot in eeuwigheid
Aanschouw de wonderen van de wereld, zeven in getal
Jouw glimlach doet mij besluiten dat er ook een nummer acht moet zijn