Ik ben niet degene die je denkt dat je voor je hebt,
het is maar waar je op let.
De buitenkant wil niks zeggen over hoe ik van binnen ben,
jij bent niet degene die mij echt kent.
Aan de buitenkant ben ik misschien wel stil,
maar mezelf zijn,
dat is wat ik wil!
Kijk vooral niet op school naar mij,
dat is niet degene die ik wil zijn.
Maar met vrienden om me heen,
ben ik zo hard als een steen!
Niemand kan mij dan raken,
niets kan mij iets maken.
Zij helpen mij van mijn pijn af,
samen zijn wij super maf.
Kijk eens verder dan uitstraling,
anders maak je een grote vergissing!
Veel Liefs.
IloveBeingDifferent