Ik zag jou voor de eerste keer
we keken naar elkaar
dacht wat gebeurt er mij nu weer
m'n dromen worden waar
'n lach van jou schoot als een pijl
ging dwars door me heen
toen zei ik wat ik voelde
bestemd voor jou alleen
van tranen en lachen
waar het leven uit bestaat
m'n allemooiste liefde
die nooit meer over gaat.
ik pluk de sterren uit de lucht voor jou
om te bewijzen hoeveel ik van je hou.
elke ster die jij zo krijgt van mij.
Die zegt de allerliefste dat ben jij
Ik had je zoveel willen geven
Alles wat je had gewenst
dat 't anders zou gaan lopen
dat vermoedde toch geen mens ?
ook al heb je mij bedrogen
ben je misschien ook wel verleidt
ik kan je alles zo vergeven
want ik wil jou toch niet kwijt.
Nee ik had het nooit in de gaten
dat jij er anders over dacht
daarom kwam voor mij jouw keuze
als 'n bliksem in de nacht
jouw tranen komen veel te laat
nu dat je met die ander gaat
ik heb mijn les geleerd
het was verkeerd.
jouw tranen komen veel te laat
want ik ben met jou uitgepraat
al heb je spijt. jij bent me kwijt
het is nu echt voorbij
adios