about last night...dat was de film
die ik gisteravond op de belgische tv zag
en natuurlijk dacht ik contant
hoe ik die nacht in jouw armen lag
en wat zat ik gelijk daarna te denken
ik wou dat wij in die film samen mochten spelen
dan had ik een wereldse rol
het ging over een relatie en gevoelens delen