De tranen in je ogen.
Je bent zo ver van mij,
ik hoop zo intens
dat ik kan zeggen;
Je bent blij!
Je weer te zien lachen
je hand in de mijne
samen er tegenaan
alle wolken die verdwijnen.
Je bent te ver van mij,
ik zie tranen in je ogen
je bent nooit meer blij
ik kan ze ook niet drogen.
Mijn hand reik ik naar jou,
pak hem toch mijn liefste
want gelóóf me..
ik hou zoveel van jou!