mama we staan nu bij u graf.
omdat uw hartje het begaf.
ik ben er helemaal kapot van mama.
waarom moest u sterven.
maar u gaat nu naar de hemel.
er zal een hand verschijnen en een stem.
die zegt pak mij hand.
gaat u mee naar mijn koningrijk van god.
en daar komt u weer tot leven.
en ik zal u alle liefde geven.
hier kent u geen pijn.
omdat jullie allemaal uiteindelijk.
kinderen van mij zijn.
alle nabestaande die verdriet hebben.
zal ik steunen.
ze zien mij dan wel niet.
help ze met verwerken van dit verdriet.
want je mag er best om huilen.
is niet erg.
dat is voor hun het verwerken van zoiets.
en vroeg of laat vinden jullie elkaar terug.
en ontmoeten jullie elkaar weer.
rust zacht mama.
ik zet u in een fotolijstje.
en u bent nu in goede handen bij god.
en in zijn paleisje.
*Mam na al dat vechten je wouw nog niet weg weg=( maar was geen kans om kanker te overwinnen!!)
het is nu presies 5 jaar geleden dat gebeurt is..
r.i.p 27:02:2004