De gedachte dat ik je niet meer zal zien,
niet meer zal horen
niet meer zal lachen
niet meer zal koken en proeven van je eten
Die gedachte schrikt mij af
doet me pijn
doet me verdriet
maakt me bang
De gedachte dat je er niet meer zal zijn
dat je geen grapjes meer zal vertellen
dat ik geen Italiaans zal horen
dat ik je niet meer zal kunnen vertellen
Die gedachte doet mijn maag om keren
doet mij pijn
doet mij verdriet
maakt mij bang