Lieve Theo
Was je maar bij mij
Ik mis je zo
Ben wel blij dat je me
nog hebt kunnen bellen
Was wel ongerust
Maar lieve schat je hebt nu rust
Zal jouw nooit vergeten
Je hebt me weer tot leven gebracht
Je hebt me zoveel liefde gegeven
Ik hou van jou met heel mijn hart
Nu een hart vol van smart
Omdat ik jouw moet missen
Doei beertje rust zacht
Wees gelukkig daar waar je bent