Wat is leven zonder liefde
Wat is liefde zonder leven
Waarom ben je toch zo ver
Jij die ooit mijn hart doorkliefde
Waar's die mooie tijd gebleven
Dat we samen bij die ster
Onze wensen hoop gaven
Liefde met elkaar bedreven
Je bent nog dicht bij mij
Ondanks de grote afstand
Mijn hart verlangt naar jou
Naar jou weer aan mijn zij
Hart en ziel heb ik verpand
Aan jou, van wie ik hou
Mijn liefste, ik zal draven
Heen en weer door stad en land
Die ster zal helpen, jou te vinden
Jou weer in mijn hart te sluiten
Tot 't weer is als wij beminden
Bij die sterrenhemel buiten
De gids zal mij met zoeken helpen
Tot zijn licht is uitgedoofd
Je zult gauw hier bij me zijn
Want dat heeft die ster beloofd