Ik ben vandaag gestopt met roken. Bijna onmiddelijk begint mijn schurft aan. Zo heb ik de schurft aan intellectuelen. Of beter: wannabees (of fucking wannahaves). Mensen die hun titel te pas en te onpas voeren. Huib is ash. Asshole dus, aangenaam! Zo van: nee ik lees niet, alleen de Vrij Nederland en de boekentoptien.
Ook heb ik de schurft aan mensen die me in mijn nek hijgen. Die je niet met rust laten. Laat me met rust! Verrekte aanklampapen. Verzin zelf wat!
Tenslotte nog even geen goed woordje voor de gemeente Amsterdam. Verdomme ga ik eens per maand met mijn vrienden in de trein naar Amsterdam, doen ze de zooi dicht. En dat Heineken is ook niet te zuipen!
tot de volgende keer