je vraagt me wat
en ik sla me ogen naar beneden
ben je de herinneringen zat?
sssht niet vragen, kheb al genoeg geleden
je vraagt me wat
een krop in de keel
hoe hoog leg je bij jezelf de lat?
het wordt me allemaal te veel
je vraagt me om antwoorden
een stille snik, een vluchtige traan
ik kan me angst niet verwoorden
ik laat je beter in de waan
je vraagt om antwoorden
en haat kruipt in een vaart naar boven
zou jij iemand kunnen vermoorden
vraag me niets meer, pak me vast
vraag me niets meer, hou van mij
vraag me niets meer, kijk me aan
vraag me niets meer en laat me nooit meer gaan