Dit is de dag waarop jij je laatste adem blies
Dit is de dag waarop jij afscheid nam
zonder woorden, zonder daden
Je ging gewoon
Nog geen uur geleden was ik bij jou
Mijn oma zei nog tegen je dat ik bij jou was
Maar je reageerde niet, verdoofd door de medicatie
Je herkende mij niet, verdoofd door de medicatie
Nog geen 3 dagen geleden zei je nog iets tegen mij
3 dagen later kon je niet meer praten
Je at en dronk maar met moeite
Je kon maar amper staan
Maar deze gedachten zullen niet voortbestaan
Neen, alleen de herinneringen waarop jij nog gelukkig was
waarop jij nog kon lachen en grappen
Deze zullen voortbestaan in mijn hart