ik ben geprogrammeerd.
luister naar je mening
maar zie het omgekeerd.
ik wil niet meer kijken.
ik wil niet in de spiegel zien.
hoe ik aan mn problemen ben gaan bezwijken.
ik zal niet kiezen voor de dood
maar wel elke dag denken.
wat is dit leven toch verkloot!