Papa belde me
met het nieuws dat je overleden was
Ik kon het niet geloven want
een uur geleden was ik nog bij je
Nu… was je er niet meer
Ik haastte mij naar huis
De lijkwagen stond er al
Dus het was toch waar
Vrienden, kennisen gingen naar buiten
betraand, bedroefd
Ik ging naar binnen
betraand, bedroefd
Mijn mama neemt me vast
En zegt dat ik niet hoef te gaan kijken
En ik ging ook niet kijken
Er werd overal rond gebeld, telefoons gingen rond mij
en ik kon niets anders doen dan wenen