Ga nu maar weg alsjeblieft.
ik weet nu voor wie je echt kiest
Neem gewoon die beslissing.
dat ik dit nu zeg is echt geen vergissing.
Jij wilt je man gewoon niet meer,
al dat geruzie elke keer.
Al heb je na elke ruzie weer spijt,
verdriet, dat is wat je vermijd.
Als je wegzou gaan zijn er 2 mensen die je zullen missen.
ik zal je zeker nooit uit mn geheugen wissen.
Je zal in mn hart altijd blijven bestaan.
dus je kan echt wel weggaan.
Ik weet zelf ook hoe ik zal reageren,
maar hoop dat ik van de vorige keer heb kunnen leren.
Ik zal wat je ook doet het maar accepteren,
maar ik zou het echt niet kunnen respecteren.
Het kost me veel moeite nu ik dit zo schrijf,
want het liefste wil ik dat je gewoon blijf!!!!