Een traan,
als afscheid aan jou.
Hoe kon ik eerst niet snappen
dat het zo’n pijn zou doen,
dat ik me zo verloren zou voelen.
Je zei dat je me nooit pijn zou doen
en je er voor me zou zijn.
Je loog...
-I'm gonna pretend it doesn't hurt...
Keep telling myself I don't give a damn and
that you don't mean anything to me...-