Ik heb spijt voor sommige dingen.
Dingen waardoor ik ieder ander pijn had gedaan.
Ik heb spijt voor wie ik ben, die iemand,
nee, niemand, slecht maar een waan.
Ik heb spijt voor sommige dingen,
zal deze schuld ooit nog weg van mij gaan?
Zoals de dingen wat ik niet had moeten doen.
Maar die kan ik niet meer veranderen,
en blijven oneindig in mij bestaan.
Maar ik heb spijt voor sommige dingen,
ik voel de pijn van alle anderen.
het verdriet van al die wat ik had lief.
wat mij oplost.... tot het niets.....
spijt..........
dus toch wel iets.