Meer dan 50 jaar waren we getrouwd
en geen enkel moment heb ik je minder graag gezien
Meer dan 50 jaar waren we getrouwd
en je betekent nog altijd zoveel voor me
In die tijd heb je een speciale plaats
in mijn hart verovert
Een plaats waar alle herinneringen zich bevinden
een plaats speciaal voor jou
Ik heb je altijd graag gezien
ook tot op het laatste moment
En ik zal onze herinneringen blijven
koesteren met heel mijn hart