Vuur van woede borrelt op
wanneer je weer niets zegt.
Hou nu eens op met vergelijken.
Ik ben anders, eerlijk waar.
Gevoelens van vriendschap koester ik
diep, donker, ver vanbinnen.
Onzichtbaar verborgen vor iedereen
uit angst voor dodelijke commentaar.
Vuur van woede borrelt op
wanneer je weer niets zegt.
Hou nu eens op met vergelijken.
Ik ben anders, eerlijk waar.
Vriendschappen bloeden één voor één dood
leeg, kaal, verlaten blijf ik achter.
Een eenzaam leven, door anderen verwoest.
Waarom misgunnen ze me het geluk?
Vuur van woede borrelt op
wanneer je weer niets zegt.
Hou nu eens op met vergelijken.
Ik ben anders, eerlijk waar!