Als ik die gevoelens die in me leven
Nu eens nooit zou hebben opgegeven
Ben je m'n beste vriend of niet
Er is geen beschrijving die me te binnen schiet
Om duidelijk te maken wat je bent
Jij, de enige, die me innerlijk zo goed kent
Het is moelijk er woorden op te plakken
Maar niemand zal je ooit van me afpakken
Een jaar is reeds vruchteloos voorbij gegaan
Misschien blijf ik daarom es stilstaan
Bij de gedachte aan onze tijd samen
Waarin we nog als koppel naar voor kwamen
Het licht van onze relatie knipperde voortdurend
Jij steelse blikken afvurend
Ik die je raakte met scherpe woorden
Die nooit aan je toebehoorden
Ja, ik weet het, ik trok de lijn
Het was reeds genoeg geweest, deze pijn
Die ik je berokkend had
Die pijn, die zat
Diep in je verscholen
Je glimlach was gestolen..
Ik heb je goedheid verraden
Toen wij het liefdespad betraden
Nu zit ik klanken aanéén te haken
Zodat ik kan maken
Dat ik je oprechte lach weer verdien
En je me zonder wrok kan zien
Zou je me nu levend villen
Als ik je vertel dat ik je terug zou willen?
Effe geschreven aan men beste vriend... k blijf je gewoon altijd graag zien :)