Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Op het veld
Voor mijn teamgenoten:
Op het veld:
Elke zaterdag op het veld,
Staan we druk te praten,
Iedereen word zo snel mogelijk op gesteld,
En houd haar tegenstander in de gaten.
Het spel gaat eindelijk beginnen,
Scoren is ons doel,
We willen weer gaan winnen,
En scoren graag met gevoel.
Ook al is onze tegenstander,
Soms hard en ruw,
We denderen gewoon door,
Met hier en daar een duw.
Hoor de sticks al tegen elkaar komen,
Een scheldwoord hier en daar,
Met enkel nog een doel voor ogen,
Ja, dames!
Winnen maar!
Op het veld is het een ware strijd,
Al die trammelant,
Maar na zeventig minuten is het dan toch tijd,
En geven we elkaar uiteindelijk een hand.
Voor de hockey meiden van A2 Etten-Leur,
Op dat we weer eens mogen winnen!
Fantasy
Reacties op dit gedicht
Fantasy vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Ludy
:
Woensdag, maart 05, 2008 18:42
Jullie winnen vast weer!
Liefs, Ludy
Over dit gedicht
Auteur:
Fantasy
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
05 maart 2008
Thema's:
[Hobby]
[obsessie]
[Sport]