Wat doe je als niets gaat zoals je wil ?
Alles rondom je gehuld in doodse stilte
Je wilt alles uit je schreeuwen, maar
Geen enkel geluid komt uit je keel.
Alle woede opgesloten in je lichaam
Alle pijn opgekropt
Alle verdriet veilig opgeborgen
Willen uiten, maar het niet kunnen
Wat moet je dan doen - als
alles gehuld is in doodse stilte ?