een goede dag,
een goede morgen.
maar toch geen dag zonder zorgen.
ik hou van jou en jij van mij
maar toch ben ik in het leven niet vrij.
al mijn leed help jij mij dragen,
je bent er voor mij, zonder ik iets moet vragen.
ik zit met problemen waar jij me voor troost
je zorgt zelfs dat die lieve jongen bloost
en jij blijft lachen, toont geen verdriet
waarom maak ik me zorgen en jij niet?
ik wil je zo hard bedanken,
knuffelen, ze zien
misschien binnen een dag of tien.
ik mis je zo erg!
wat kan ik voor je doen?
het is misschien niet veel maar toch wil ik je laten weten,
dat ik alles zeer erg apprecier
en je niet zou kunnen vergeten.
!bedankt voor alles!