We werden goeie vrienden
en de band werd steeds hechter,
niets kon ons nog scheiden,
onze vriendschap was onverbreekbaar.
De dag kwam dat we afspraken,
samen naar de film.
In het midden van de film,
zo lief, zo mooi,
mijn hand schuilt in het jouwe.
Vraag me niet hoe,
vraag me niet waarom,
ik weet alleen maar
dat het zo moest zijn...
- 16 -