Telkens weer het zelfde lied,
Hij heeft je weer eens pijn gedaan.
Hij voelde zich oppermachtig,
Leefde in een eigenwaan.
Jij was voor hem niks,
Enkel een hoopje lichaam.
Je sloot je eigen op
Het was onverdraagzaam.
Denk aan jezelf en je kinderen,
Blijf niet hangen in het verleden.
Blijf niet denken hij verandert wel,
Je hebt al lang genoeg gestreden.
Het leven is niet altijd rozengeur,
En zeker geen maneschijn.
Maar er zijn altijd mensen,
Die er wel voor je zijn.
Ik weet dat er nooit een heden,
Zonder een verleden zal zijn,
Maar toch zal het langzaam slijten,
En vermindert het de pijn.
laat hem voelen dat je meer bent,
Dan allen de moeder van zijn kind.
Dat je mooi ben en er mag zijn,
Dat je niet mee waait met zijn wind.
Dat je niet enkel bent,
Wat hij denkt van je te hebben gemaakt,
Maar een mens die gevoel heeft,
En dat een ander je ook wel eens raakt.
Laat zien dat je hem niet nodig hebt,
En ook zonder hem verder kan gaan,
Dan zul je zien dat je sterker wordt,
En beter in het leven zal gaan staan.
Laat je niet kisten,
En heb een beetje hoop.
Nu laat je je leven,
En laat alles op zijn beloop.
Soms kijk ik in waterige ogen
die je gezicht volledig verblinden.
Ben je in gedachten verzonken,
vechtend om jezelf weer terug te vinden.
Je gevoel vervangen door een leegte.
Een pijn, een stil verlangen.
Ik omhels je en geef je een knuffel,
En ik voel jouw adem even langs mijn wangen.
Je gedachten dwalen verder
Door mistige kronkelende gangen,
waar je dromen van de toekomst
In het verleden zijn gevangen.
Wanhopig zoek je verder,
Spittend in de stilte van de tijd.
Ooit zal je je geluk weer vinden
die ben je echt niet voorgoed kwijt.
Het mooiste gevoel op aarde,
Is iets wat je zoeken moet.
Want met je eigenwaarde,
was het een tijdje niet zo goed...
Ooit zal je op een punt belanden,
Waarvoor je weer knokken wil.
Waar in je leven weer gelukkig zal zijn.
Al is de pijn nog pril...
Het laatste wat je ooit moet doen,
Is verdrinken in zelfmedelij.
Al heb je dan wel veel verdriet,
Een deel van jou is blij.
Dus luister nu naar wat ik zeg,
En begrijp wat ik bedoel...
Wees je zelf en wees niet bang...
Maar toon je eigen gevoel.
Blijf je dromen volgen,
die zijn alleen bij jou bekend.
Blijf opstaan en doorgaan,
Ook al word je soms afgeremd.
Een nee hoeft geen nee te zijn,
Misschien een andere weg om te kiezen.
Want als je het niet probeert,
Zul je altijd verliezen.
veel liefs je vriendin.