Ik hou van jou, snap je dat niet?
Ik zit vol vragen, over jou !
en over jou en mij, tezamen.
Zou je niet graag een tedere kus van me
in ontvangst nemen?
Niet zoals altijd op je zachte wang
nee, regelrecht op je lippen,
die me zo aanlokkelijk lijken.
Wil je niet graag ook zó van me houden?
Want die vriendschap van vroeger,
daar scheelt iets aan,
onuitgesproken woorden, STILTE,
wat eens zo gezellig gebabbel was,
is nu uitgestorven tot:
Zie je die mist?
Mmm, ja hoor, gezellig en romantish, toch?
Mmm, ja ja.
STILTE
Ik wil meer met je delen,
ik wil je beminnen,
méér dan ooit te voren.
(1998-1999 over Mike)