De muziek is gestopt,
Het lied ten einde,
In ons hoofd klinkt nog door
Die zachte verfijnde,
Noten die speelde,
De toetsen geraakt,
De melodie hebben wij samen,
In het leven gemaakt.
Wat heb ik genoten,
Van onze muziek,
En wat werd ik gelukkig,
Wat wij hadden was uniek.
Maar de muziek is nu gestopt
En het lied ten einde,
In mijn hoofd klinkt nog door
Die zachte verfijnde,
Noten die speelde,
De toetsen geraakt,
En ik denk terug,
Aan wat we samen hebben meegemaakt