Pasgeboren en je laat je al horen
je oogjes gaan open en dicht
het licht is nog wat te fel
dus je doet je oogjes weer dicht
pasgeboren handjes zoeken om zich heen
toch ben je niet alleen
want je hebt je ouders om je heen
en die zullen je alles geven
voor een mooi en gelukkig leven