Ik zeg je net dat ik van je hou
dat gevoel dat ik je vertrouw
Hoeveel tijd kost dat wel
of niet
houden van ?
Zeg je het in the face
of angstig
over internet
ben je als je het tegen iedereen zegt
een slet
als je het niet zegt krijg je spijt
zeggen ze
dan gaat iemand dood
en dan wens je dat je het zei
als ik zou weten wat liefde was
zou ik van je houden
en op dit moment
vind ik , denken wat liefde is
genoeg
Want ik hou van jou