Hoe meer we proberen,
ook voor zoveel keren,
is het gedoemd te mislukken,
om de rijkdom van het leven te plukken.
Het is alsof alles tegen slaat,
en waar men ook gaat,
om een beetje geluk te vinden,
vindt men enkel duivelse linten.
Ik ben het moe en zat,
maar in mijn hoofd ben ik het gat,
te vullen met alles wat ik vond,
over jou en alles erond!