Ooit hield ik eens heel veel van jou
Het gaat niet meer ik kan niet leven met die vrouw
Het is jouw moeder maar het doet pijn
Altijd een sluier en leugens allemaal schone schijn
Zij en ik gaan niet samen en jij kan niet kiezen
Het is me niet gelukt en ik wist ik zou verliezen
Ik wil haar niet in mijn leven of in mijn buurt
Er zal dan een strijd ontstaan die eeuwig voortduurt
Mijn gezondheid gaat achteruit door haar
Het doet pijn het continu jij daar en ik de sigaar
Ik zal je missen je lieve lach je mooie ogen
Jij kan het niet begrijpen ik heb der nooit gemogen
Dat ik een hekel aan haar heb is een feit
En door haar nam ik dinsdag van jou voorgoed afscheid
De vrouw persoon hierin is de moeder van mijn ex lief zij heeft alles kapot gemaakt het is haar na 3 jaar op 2 dagen na toch gelukt helaas!