wees sterk en hou vol,
het komt vanzelf wel goed,
dat is hetgeen,
ik nu aanhoren moet.
Maar ik wil het niet horen,
want ik kan niet geloven,
dat uren,dagen,weken,maanden,
onze vlammen uitdoven.
niet gestopt om weggevaagde liefde,
maar juist het gevoel voor elkaar,
en elk onze lading baggage,
maakte het te zwaar.
daarom is het zo moeilijk,
want eigenlijk wilde we dit beide niet,
dat is wat wij weten,
maar hetgeen een ander niet ziet.
terwijl jij stap voor stap,
mijn baggage van me aftilde,
geeft dit mij een extra koffer vol,
en dat was het laatste wat ik wilde.