Ga je dood dan zie je 2 wegen
eentje naar boven en de ander naar beneden
Die naar boven
heeft een fluwelen trap
een gevoel die je hart laat stralen
een plek waar iedereen van droomt
met engelen en nachtegalen
Een plek waar jij het voor het zeggen hebt
waar iedereen gelijk is
werelden van jouw gedachten
die jij laat ontstaan
een echt paradijs waar mensen jaren naar smachten
De weg naar beneden
zit vol gevaar
het is er koud en donker
een plek vol met spanning
overal schiet bliksem en donder
Een plek met heel veel keuzes
maar je weet geen antwoord
want wat je ook kiest het antwoord is er niet
gedachtes zijn verdwenen
net zoals je hart en ziel die je nooit meer ziet
Twee wegen die je in je leven bepaalt
dus wat je ook doet hopelijk dat je het goede weg haalt....