In deze wereld vol met mooie kansen
Had ik tralies om mijzelf gebouwd
Als een frisse wind in mijn hart
Veranderde mijn visie weer opeens
Als donder bij een heldere hemel
Klonk de trompet van eeuwigheid
Al in mijn vorige levens gewacht
Nu is het ultieme bewijs geleverd
Ik staar maar voel geen angst meer
Mijn blijdschap geld voor dit moment
De verandering om me heen en in mij
Ik ervaar dat mijn tijd nu is gekomen
Ik brul als de leeuw die in mij leeft
Ik bries als de stier die ik ben nu
Ik kwijl als de hond die zo trouw is
Mijn leven staat op zijn kop, gelukkig