Zoë en Demi
We lopen de kamer
op en neer!
.
De kindjes komen vandaag.
Oh wat willen wij dat graag!!
-
De auto parkeert voor de deur!
Wij staan er al!
De kindjes
worden uit de stoeltjes
geplukt.
Zoë rent al naar ons toe
Ik voel twee armpjes
om me heen
en opa
wordt ook op een dikke knuffel
getrakteerd.
Het is feest
in de scholstraat,
en die kleine
op mama's arm
lacht al naar oma en zegt
oma..opa!!!!
Ze rent door de gang
roept om Joep de hond
Beide kindjes nemen bezit
van ons huis.
Wij genieten
wij maken foto's.
Dan zegt Zoë..
Oma ..
ik vind het zo fijn bij jou.
En Demi lacht.
Opa en oma
kijken elkaar aan
en lachen...
blij.