HooooOOOoogG Vlieger
Complètement Fou
Geen idee wat ik doe
Vliegende Bedrieger
Van mijn dagdromen
Komt ook nu voorbij
Staat lachend aan mijn zij
Hoger dan Hoog te Vliegen
Wat in mijn haar te wiegen
We zitten wat te bomen
Zonder geluid, en tijd
Verstikkend door stilte omringd
Overdekt door een verlangen
Wat op mijn stoel te hangen
In tijdelijke Spijt
Hoop dat het snel bezinkt
Het is weg, wat blijft
zijn de Hogere Wensen
Het is niet aan de mensen
Of je wel of niet over drijft
Dat is aan mij of aan Hem
Dit alles zonder stem
Die me toch echt verteld
Hoe het met mij is gesteld
Hoger dan Hoog van Geluk
Sla ik valse spiegels stuk
De sluimerende dagdroom
Van rook maar ook van stoom
Die als een nachtdroom ontwaakt
De adem van de ochtend slaakt
(en die stinkt behoorlijk, maar dit
wederom, weer geheel terzijde..)