Telkens ik aan je denk
zie ik je gezicht voor mij
een lieve lach die siert om je mond
twee lieve bruine ogen
die me zo trouw aankijken
dat ik niet anders kan dan van je houden.
Telkens ik naar je luister
hoor ik je lieve stem
ze fluistert woordjes in mijn oor
woordjes die me doen trillen
omdat ik er emo van wordt.
woordjes die ervoor zorgen
dat ik niet anders kan dan van je houden.
Telkens ik naar je kijk
zie ik een lieve schat voor me
Een knuffelbeer
die ik voor altijd bij me wil houden.
Een knuffelbeer die me steeds in zijn armen sluit
zodat ik niet anders kan dan van je houden.
Mijn hartje is voor altijd aan dat van jou verbonden
Niets brengt daar nog iets tussenin
Ik heb in jou mijn lieve teddybeer gevonden.
Jij bent degene met wie ik verder wil.
Je ogen, je lach, je stem, je veilige armen
alles zorgt ervoor dat ik niet anders kan dan van je houden.