Het is beter zo op deze manier
niet langer bij elkaar
jij daar en ik hier
we maakten het elkaar zo zwaar
Ja ik weet het wel
Zo kon het niet langer gaan
ruzie elk weekend elke keer
we konden het niet langer aan
de hoop was er al zolang niet meer
Ik weet het heus wel
Dat het zo niet langer gaat
het heeft al zolang geduurd
Het was al langer te laat
hadden al teveel woede op elkaar afgestuurd
Ik weet het echt wel
Al die wijze woorden zijn bekend
maar er is zoveel dat me aan je bind
nooit ben ik aan jou gewend
maar dat wil niet zeggen dat ik het niet moeilijk vind