Het spijt me.
..............
Het spijt me, dat ik niet
de dochter kan zijn,
die jullie zouden willen.
De dochter die haar school haalt,
foutloos muziek kan maken
en prijzen wint in de sport.
Het spijt me, dat ik niet
de vriendin kan zijn,
die jullie zouden willen.
De vriendin die luisteren kan, terwijl
ze niet aan haar eigen problemen denkt
en die er altijd voor je is.
Het spijt me, dat ik niet
je vriendin kan zijn,
die je zou willen.
De vriendin die jou elke dag
vast wilt houden, zoenen en
die je nooit zal laten vallen.
Het spijt me, dat ik niet
degene kan zijn,
die ik wel zou willen zijn.
10/03/08