jij
na een lange tijd van donkere wolken,
verschijnt eindelijk de zon!
Je hebt me echt geholpen, zoveel als je kon
Ik ben blij dat ik met jou kan praten,
en dat je naar mij luisteren wilt wanneer dat nodig is.
Toch ging het af en toe nog mis,
maar dankzij jou hulp kom ik weer uit het diepe dal
En ik ga proberen te zorgen dat ik er nooit meer inval!
m