Mijn mannetje,
Mijn monster,
Mijn Silver,
Waarom was ik er nou niet,
Niet toen je dood ging,
Wilde je me sparen,
Mij geen verdriet doen door jou dood te zien,
Silver,
Je was zo lief,
Zittend op je trappetje,
Tot ik thuis kwam,
Ik weet dat je nog ergens bent,
Bij je broertje op z'n hok,
En in mijn hart..
Silver, je was mijn mannetje,
Mijn rat,
Mijn monster!!