twee zielen samen één.
je kunt wel zien dat ik het meen.
twee zielen verbonden door een zijden draad.
is de één boos dan is de ander ook kwaad.
ze delen elkaars passie, ze delen elkaars pijn.
oow wat is de liefde fijn...
alles delen aardig zijn...
oow wat is de liefde fijn.
heeft de één verdriet dan is het de ander die het het eerst ziet.
ze delen elkaars liefde, en elkaars pijn oow wat is de liefde fijn.