Meer, zoveel meer
is mijn liefde
als ik fluister
dat ik van je hou.
Meer, zoveel meer
betekenen mijn kussen
als ik jouw lippen
op de mijne voel.
Meer, zoveel meer
dan jij beseffen kan.
Meer, zoveel meer
dan ik bevatten kan.
Zelfs 'alles'
drukt te weinig uit
want jij, mijn allerliefste
bent zoveel meer...