je komt er achter vroeg of laat
mijn vriend en kameraad dansen
ik heb het nodig in goed en kwaad
want de weg van dansen is soms aangenaam
met vallen en op staan
wat dansen aan mij kan geven is geld niet aan besteed
je hebt vrienden waar mee je kan lachen
en vrienden als je het even niet weet
zonder woorden merk ik snel deze vriend begrijpt me snel
goed vertrouwen is wat telt zelfs een blik telt genoeg bij deze vriend
en een vriend die mijn pijn kan verzachten
als ik mijn dans niet meer weet