120 minuten erop,
de spanning,
wordt er gehoopt,
gebeden,
Lazovic,
die naar de bal loopt,
oogjes gesloten,
wordt het zwart,
een onzeker schot,
als een prik in je hart,
Gomes,
In zijn doel,
zit dichtbij,
Farfan schiet hem erin beheerst,
en koel,
Gomes groeit,
bidden, met hoog geheven kin,
raakt de bal,
via de paal
gaat het schot van Bent alsnog erin,
Nu wordt het spannend,
Dzsudzák scoort,
de hoop op Gomes,
Dzsudzák die gomes moedt inpraat,
Jenas die nu voor de bal staat,
misschien wel de beslissende,
omhoog geheven oogjes,
de aanloop, het schot,
Gomes die de bal stopt,
juichen,
Gomes de man,
beseffen we,
dat PSV weer door kan!
Marcellis schiet 'm er beheerst in,
Chimbonda,
schiet hem naast,
Nederland op zn kop!
en dat mag best hoor!
want PSV is gewoon weer door!